кухненска мивка за вграждане

Търговец
Категории
Марки
Цена
Филтрирай
Търсене за: кухненска мивка за вграждане

Филтър за кухненска мивка

Спрете запушването на сифоните! Този филтър спира изтичането на кухненските отпадъци в канализацията. С форма на лопатка, Вие отстранявате всички отпадъци в мивката лесно. От полишпропилен. Размери 18 х 15 см.

Цена: 17.9 лв. Информация

Етажерка за мивка

Етажерка за съхранение на кухненски прибори и принадлежности, без да задържа вода. Поставете на края на мивката. Протовохлъзгаща се основа. От полиуретан, ABS, термопластмаса. Размери 17 х 13.5 х 18 см.

Цена: 19.9 лв. Информация

Микрофибърна кърпа за мивка

По бързо изцеждане на Вашите съдове. Много дебела и абсорбираща кърпа! Машинно пране на 60° . От микрофибър от 100% полиестер. Размери около 39x40 см.

Цена: 22.9 лв. Информация

Килим за мивка, с мотив

Защитете пода от пръски! Нехлъзгащ се, много здрав килим! Този килим предпазва ефикасно пода, с лесна поддръжка е и е идеален за много дълго ползване. От 100% полиамид върху нехлъзгащ се латекс. Машинно пране на 30°.

Цена: 33.9 лв. Информация

Килим за мивка, на цветя

Защитете пода си от надрасквания! Нехлъзгащ се килим! Лесен за поддръжка килим, който предпазва ефективно пода и оставя безупречен за много дълго време. От 100% полиамид върху нехлъзгащо покритие. Машинно пране на 30°.

Цена: 33.9 лв. Информация

Килим за мивка с мотив Provence

Защитете пода от пръски! Много здрав килим, който не се пързаля! Лесно се поддържа, предпазва ефикасно пода и се запазва в добро състояние дълго време. От 100% полиамид, обратна страна от латес срещу хлъзгане. Пере...

Цена: 33.9 лв. Информация

Постелка за мивка, мотив керемида

Очарователен и предпазващ! Нехлъзгащ се, много здрав килим, който не се степва! Този килим внася красив декоративен акцент н кухнята и освен това предпазва ефикасно пода от петна и пръски. От 100% полиамид с нехлъзгащ...

Цена: 33.9 лв. Информация