Маникюр с гел лак

Търговец
Марки
Цена
Филтрирай
Категория Маникюр с гел лак

Цветни и красиви нокти! Маникюр с гел лак Bluesky и 2 декорации, от Салон Vanq Nails

Изхвърли всичките шишенца с обикновен лак, които държиш по шкафовете, и не си губи времето в лакиране! Заложи на трайния маникюр с ваучер за Салон Vanq Nails! Маникюр с гел лак Bluesky и 2 декорации - за 10.90лв,...

Цена: 10.9 лв. Информация

Маникюр с гел лак - без или със неограничен брой декорации, от Салон NeliStyle

Погрижете се за перфектната си визия! Грабнете ваучер за предложението на Салон NeliStyle и се радвайте на красив и траен маникюр! • Маникюр с гел лак - за 12лв, вместо за 25лв; • Маникюр с гел лак, плюс неограничен...

Цена: 12 лв. Информация

Маникюр с гел лак и 2 декорации, от Adores Beauty Center

Изящните ръце винаги имат красив маникюр. Ако искаш и твоите да са такива, заповядай в Adores Beauty Center и си подари съвършенство! Маникюр с гел лак и 2 декорации - за 13.90лв, вместо за 32лв. Стъпки на процедурата:

Цена: 13.9 лв. Информация

Стилен акцент! Маникюр с гел лак Pronails, от High Studio

Добави стилен акцент към ежедневната си визия! От High Studio имат чудесно предложение на красив и траен маникюр в любимите ти цветове! Маникюр с гел лак Pronails - за 14.90лв, вместо за 30лв. Стъпки на процедурата:

Цена: 14.9 лв. Информация

Маникюр с гел лак Naj-Lo, от Салон за красота Бени

Подарете свеж акцент на визията си! Грабнете ваучер за предложението на Салон за красота Бени и се радвайте на красив и траен маникюр! Маникюр с гел лак Naj-Lo - за 14.99лв, вместо за 30лв. Стъпки на процедурата:

Цена: 14.99 лв. Информация

Маникюр с гел лак SND, плюс масаж на ръце, от Салон за красота Rubia

Нуждаеш се от доза увереност и релакс? Салон за красота Rubia ще се погрижи за завършената ти визия, при това с 54% отстъпка! Маникюр с гел лак SND, плюс масаж на ръце - за 15.90лв, вместо за 35лв. Стъпки на процедурата:

Цена: 15.9 лв. Информация