пантофи

Търговец
Категории
Марки
Цена
Филтрирай
Търсене за: пантофи

Пантофи с котка

Едни забавни пантофи с усещане на прасковена кожа при допир, исключително меки и комфортни при носене. Пантофи с котка. Как да устоите на забавното намигване от тези красиви пантофки? Ток с платформа 3 см. Лицева...

Цена: 33.9 лв. Информация

Пантофи с велкро

Пантофи с велкро. Подплатени от чиста, необработена вълна, те Ви гарантират комфорт и топлина! Подметка от PVC. Отгоре от фланелен текстил. Подплатени от чиста вълна.

Цена: 55.9 лв. Информация

Пантофи с бродерия

Пантофи с бродерия. Текстилна стелка. Хастар от текстил. Подметка от еластомер. Височина при петата 4 см. Отгоре с вид на велур. 100% полиестер.

Цена: 35.9 лв. Информация

Пантофи с цветя

Две малки цветчета украсят тези топли пантафи, изработени специално за широки крака. Пантофи с цветя. Топла текстилна подплата (100% вълна). Лицева страна от текстил. Подметка от еластомер, ток 3 см.

Цена: 44.9 лв. Информация

Топли пантофи

Много меки и много топли със своите ревери от полар, трудно събуваме тези пантофи. Широки ревери от полар. Топла текстилна подплата. Лицева страна от текстил. Подметка от еластомер, ток 2.5 см. Произведено във Франция.

Цена: 44.9 лв. Информация

Комфортни пантофи

Стъпвайте като в облак! Подметката е направена от цяла плоскост от пяна, в която е вмъкната въздушна възглавничка. Тя предпазва изцяло от натиск при ходенето. Солидната подметка няма да се деформира. Лицева страна и...

Цена: 77.9 лв. Информация

Затворени пантофи

Затворени пантофи с перфектно прилягане към крака благодарение на самозалепяща се велкро лента. Затворени пантофи. Лицева страна от велур, стелка и подплата от топъл текстил. Стелка от еластомер, ток 3 см. Произведено...

Цена: 55.9 лв. Информация

Мъжки пантофи

Усети единството на лекота и свобода на действията. Безшумни пантофи, не оставят следи.. Лекота, топлина, уют и ... тишина. Истинско удоволствие! Произведени във Франция. Лицевата част и стелка от текстил. Топла...

Цена: 62.9 лв. Информация

Пантофи с кожа

Пантофи с кожа. Подвити краища за повече топлина. Подметка от еластомер. Подплатени с вълна. Отгоре от фланелен текстил.

Цена: 51.9 лв. Информация

Пантофи с вълнен пух

Топли пантофи с подплата от истинска вълна! Ластици от всяка страна за комфорт при носене. Топла подплата от 100% вълна. Лицева страна и стелка от текстил. Подметка от еластомер, ток 3 см. До 46 размер!

Цена: 51.9 лв. Информация